DD Shipping

DD Shipping is een op- en overslagbedrijf voor droge massa- en stukgoederen. We beschikken over twee maritiem gebonden terminals op strategische locaties aan de Vlaamse waterwegen. De terminals zijn volledig uitgerust voor het laden en lossen van zee- en binnenschepen.

Ontdek meer

Onze terminals

We beschikken over twee terminals langs het zeekanaal Brussel-Schelde. De terminal in Puurs is 13,6 ha groot en beschikt over een kade van 500 m lang. In Grimbergen doen we een beroep op een site van 7,5 ha met een kade van 200 m. Beide sites zijn volledig uitgerust om te voorzien in de totaalafhandeling van massa- en stukgoederen.

Hiervoor kan je bij ons terecht

Watergebonden transport wint aan belang, ook binnen Square Group waartoe DD Shipping behoort. Op onze twee volledig uitgeruste terminals langs het zeekanaal Brussel-Schelde staan we in voor de op- en overslag van zee- en binnenschepen.

Opslag

Op onze terminals lossen we ladingen voor export en import, van staaldraad tot boomstammen en van graniet tot turf. We voorzien ter plaatse ook in de tijdelijke opslag van de goederen. Voor gesloten en droge opslag hebben we verschillende loodsen met een gezamenlijke opslagcapaciteit van 13.000 m² ter beschikking.

Overslag

Met vaste en mobiele havenkranen en ander materieel zoals grijpers, wielladers, dumpers, bobcats en heftrucks staan we in voor een vlotte en correcte behandeling van een brede waaier aan massa- en stukgoederen. Klaar voor vervoer over het water of de weg.

Carrièremogelijkheden

Bent u op zoek naar een uitdaging binnen een dynamische en groeiende groep die investeert in mensen en de nadruk legt op duurzame commerciële activiteiten? Square Group biedt een groot aantal mogelijkheden in verschillende activiteitsdomeinen voor kandidaten die onze dynamiek, onze oriëntatie en ons enthousiasme delen.

Bouw aan jouw carrière met ons

We Care

In alles wat we doen geven we om onze mensen en dragen we zorg voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Daarnaast onderscheiden we ons, als onderdeel van Square Group, nog meer als verantwoordelijke partner dankzij een circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Werken bij DD Shipping

Op zoek naar een uitdaging binnen een dynamisch en groeiend bedrijf? Bouw dan samen met ons aan een duurzame toekomst en zet, als één grote familie van gemotiveerde en gepassioneerde professionals, je schouders mee onder de meest uitdagende opdrachten.

Kom onze familie versterken en vind je perfecte jobmatch.