We care

Bij DD Shipping geven we om onze mensen en dragen we zorg voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Als deel van Square Group onderscheiden we ons nog meer als verantwoordelijke logistieke partner dankzij ons circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren.

De pijlers van onze totaalaanpak

Zorg voor duurzaamheid, de mensen, kwaliteit, veiligheid en het milieu zijn de pijlers waar onze totaalaanpak op steunt.

Duurzaamheid

Als logistieke partner en deel van een circulaire groep streven we naar duurzame waardecreatie op lange termijn. Benieuwd hoe we dat realiseren?

Lees meer

Mensen

In alles wat we doen, geven we om mensen, zowel binnen als buiten de organisatie. We zorgen dat iedereen de ruimte krijgt om in alle comfort te wonen, te werken en te leven.

Lees meer

Benieuwd naar onze totaalaanpak?

DD Shipping biedt je met zijn jarenlange expertise en sterk netwerk een one-stop-shop logistieke oplossing waarbij de verschillende vervoersmodi zoals o.a. kustvaart, binnenvaart, wegvervoer en stevedoring naadloos op elkaar aansluiten.

Ontdek onze aanpak