Over ons

DD Shipping is een op- en overslagbedrijf voor droge massa- en stukgoederen. We beschikken over twee maritiem gebonden terminals op strategische locaties aan de Vlaamse waterwegen. De terminals zijn volledig uitgerust voor het behandelen van zee- en binnenschepen.

Deel van Square Group

Als logistieke tak van de groep faciliteert DD Shipping in transport over water voor de verschillende entiteiten van Square Group. DD Shipping biedt via deze modal shift een oplossing voor de mobiliteitsproblematiek van het wegennet en draagt zo zijn steentje bij in de circulaire werking van de bouwgroep.

Meer over Square Group

12
Werknemers
733
Schepen gelost in 2022
5
Overslagkranen
700m
kade
13.000m²
Overdekte Opslagcapaciteit

Onze geschiedenis

DD shipping, opgericht binnen Groep De Dijcker, werd in 2012 overgenomen door Square Group en ingepast in het circulaire model van de groep. Benieuwd waar onze roots liggen en in welke richting we vandaag als circulaire groep evolueren?

Naar de tijdlijn

We Care

In alles wat we doen geven we om onze mensen en dragen we zorg voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Daarnaast onderscheiden we ons, als onderdeel van Square Group, nog meer als verantwoordelijke logistieke partner dankzij een circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Werken bij DD Shipping

Op zoek naar een uitdaging binnen een dynamisch en groeiend bedrijf? Bouw dan samen met ons aan een duurzame toekomst en zet, als één grote familie van gemotiveerde en gepassioneerde professionals, je schouders mee onder de meest uitdagende opdrachten.

Kom onze familie versterken en vind je perfecte jobmatch.

Bouw je carrière uit bij ons